Promosyon kodu haradan taparam və nəyə yarayır?
-
Salam əziz oyunçu qardaşlar. Bir neçə gündür Mostbet-də oynayıram və hər yerdə "promosyon kodu" yazısını görürəm, amma bir türlü başa düşmürəm bu nədir və hardan alınır? Mən qeydiyyatdan keçəndə heç bir kod daxil etməmişəm, görəsən uduzmuşam? İndi mənə deyin, bu kodlar nə işə yarayır? Əlavə bonus verir, yoxsa pulsuz fırlanma? Əgər indi daxil etsəm, gec deyilmi? Bəlkə aktiv oyunçulara xüsusi kodlar verirlər? Harda axtarmaq lazımdır bu kodları? Çox sağ olun, dostlar, bu mövzuda mənə işıq tutsanız. Bir də deyirlər ki, bəzi kodlar vaxt məhdudiyyətlidir, bu doğrudurmu?
Salam qardaş, sualın çox yerinədi, mən də ilk vaxtlar bu kodların nə olduğunu bilmirdim. İndi deyim sənə, promosyon kodu əlavə bonus qazanmaq üçün bir növ açardır. Qeydiyyatdan keçəndə daxil etməmisənsə, təəssüf ki, ilk bonusu əldən vermisən, amma üzülmə, sonradan da daxil etmək olur bəzən. Məsələn, mostbet promosyon kodu səhifəsində tez-tez yenilənən kodlar olur, oraya baxa bilərsən. Bu kodlar adətən depozitə əlavə faiz və ya pulsuz spinlər verir. Bəzən isə xüsusi turnirlərə qatılmaq imkanı yaradır. Aktiv oyunçulara tez-tez SMS və ya e-poçt vasitəsilə fərdi kodlar göndərirlər, ona görə bildirişləri yoxlamağı unutma. Bəli, bir çox kodların vaxt məhdudiyyəti var, adətən bir neçə gün və ya həftə ərzində istifadə etmək lazımdır. Mən özüm keçən həftə bir kodla 50 pulsuz fırlanma qazandım, ona görə dəyər.